top of page

Store Policy

Customer Care

I’m a customer care section. I’m a great place to write a long text about your company and your services, and, most importantly, how to contact your store with queries. Writing a detailed customer care policy is a great way to build trust and reassure your customers that they can buy with confidence.

 

I'm the second paragraph in your customer care section. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add details about your policy and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

Privacy & Safety

I’m a privacy & safety policy section. I’m a great place to inform your customers about how you use, store, and protect their personal information. Add details such as how you use third-party banking to verify payment, the way you collect data or when will you contact users after their purchase was completed successfully.

 

Your user’s privacy is of the highest importance to your business, so take the time to write an accurate and detailed policy. Use straightforward language to gain their trust and make sure they keep coming back to your site!

Wholesale Inquiries

Politica de Confidențialitate

Această politică de confidențialitate descrie modul în care colectăm și utilizăm informațiile dvs. personale atunci când utilizați acest site web. Prin utilizarea acestui site web, sunteți de acord cu colectarea și utilizarea informațiilor dvs. personale în conformitate cu această politică.

Ce informații colectăm

Colectăm informații personale pe care le furnizați voluntar, cum ar fi numele și adresa dvs. de e-mail atunci când vă abonați la buletinul nostru informativ sau când trimiteți o întrebare prin intermediul formularului de contact. Putem, de asemenea, să colectăm informații demografice, cum ar fi locația dvs., prin adresele IP și datele de navigare.

Cum utilizăm informațiile

Utilizăm informațiile colectate pentru a furniza serviciile noastre, pentru a îmbunătăți site-ul nostru și pentru a comunica cu dvs. cu privire la produsele și serviciile noastre. Nu vom vinde sau distribui informațiile dvs. personale către terțe părți fără consimțământul dvs.

Cum protejăm informațiile

Respectăm confidențialitatea dvs. și suntem angajați să protejăm informațiile dvs. personale. Utilizăm măsuri de securitate adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, modificării sau distrugerii.

Acces la și actualizarea informațiilor

Aveți dreptul de a solicita informațiile pe care le deținem despre dvs. și de a le corecta sau șterge, după caz. Pentru a solicita acces la informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind detaliile de contact furnizate mai jos.

Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate. Vă recomandăm să revizuiți periodic această pagină pentru a fi la curent cu orice modificări.

Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări cu privire la această politică de confidențialitate sau modul în care procesăm informațiile dvs. personale, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail sau la adresa poștală furnizată pe pagina de contact a site-ului web.

Termeni de utilizare

Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord cu termenii și condițiile prezentate în continuare. Vă rugăm să citiți cu atenție acești termeni și să nu utilizați site-ul nostru dacă nu sunteți de acord cu aceștia.

Drepturile de autor:

Toate drepturile de autor asupra conținutului site-ului nostru, inclusiv texte, imagini, grafice, videoclipuri și alte materiale, sunt deținute de noi sau de furnizorii noștri de conținut. Este interzisă utilizarea acestor materiale fără acordul nostru scris sau al furnizorului de conținut.

Utilizarea site-ului:

Site-ul nostru poate fi utilizat doar în scopuri legale și nu poate fi utilizat în modul care poate afecta sau întrerupe funcționarea acestuia. Utilizarea oricărui program sau dispozitiv pentru a accesa site-ul nostru, sau orice încercare de a accesa conturile altor utilizatori sau sistemele noastre, este interzisă.

Informațiile personale:

Suntem dedicați protejării confidențialității și securității informațiilor dvs. personale. Prin utilizarea site-ului nostru, sunteți de acord să respectați politica noastră de confidențialitate, care poate fi accesată pe site-ul nostru.

Limitarea responsabilității:

Nu ne asumăm nicio responsabilitate pentru eventualele pierderi sau prejudicii suferite de către utilizatorii noștri în urma utilizării site-ului nostru. Ne rezervăm dreptul de a modifica site-ul nostru sau de a suspenda sau întrerupe accesul la acesta în orice moment, fără notificare prealabilă.

Modificarea termenilor:

Ne rezervăm dreptul de a modifica acești termeni și condiții în orice moment, fără notificare prealabilă. Utilizarea continuă a site-ului nostru după aceste modificări reprezintă acceptarea dvs. a termenilor actualizați.

Încheiere:

Acești termeni și condiții reprezintă acordul integral între dvs. și noi cu privire la utilizarea site-ului nostru și înlocuiesc toate acordurile anterioare sau concomitente. Dacă aveți întrebări sau nelămuriri cu privire la acești termeni, vă rugăm să ne contactați prin intermediul informațiilor de contact disponibile pe site-ul nostru.

Date Firma - Metode de plata

Date Firmă

TRIFI SHOP S.R.L.

C.U.I: 49874798
Reg. com.: 51/264/02.04.2024

Alex. Iliescu 28

Oltenița, Călărași

Metode de plată

- Carduri de credit/debit

- Ramburs
- Plăți offline / OP

bottom of page